Om It WebSite Design

Om It WebSite Design

som har specialiseret sig 100 % i WordPress Website/Hjemmesider. Vi løser alle typer af webopgaver i WordPress – rådgivning, design, installation, Website og Webshopløsninger i Woocommerce, som er verdens største Webshop system.

Det er Niels Madsen, der har startet MyNethShop.com, og som vi nu har ændret navn til It Website Design.

Jeg har arbejdet med WordPress siden 2008 med kunder hjemmesider i WordPress.

I det daglige er det mig du får kontakt med. Vi tror på, at vores kunder er bedst tjent med at have direkte kontakt til en WordPress / Woocommerce specialist.

Webløsninger/Webshop
Der er stor variation i de løsninger vi leverer. Der er både komplekse og simple websites/webshop. Fælles for dem alle er, at de er lavet ud fra kundernes ønsker og til det aftalte budget.

Vi er vilde med WordPress i It Website Design. Alt hvad vi laver, foregår i WordPress CMS. Det er her vi er eksperter. Hvis du ønsker et andet CMS, bliver det ikke med os som samarbejdspartner. Vi ved, hvad vi er gode til, og det er at lave hjemmesider  i WordPress og være konsulent og rådgiver på WordPress projekter. Brug os til de opgaver, du ikke selv ønsker/kan løse – uanset om det er som konsulent, WordPress ekspert.

WordPress CMS
Det er et utroligt brugervenligt system, som er skalerbart, og derfor egner sig til en lang række forskellige webprojekter. Derudover er det open source – altså det er gratis for dig at bruge.

Kontakt
Hos It Website Design får du den direkte kontakt til en WordPress specialist. Ring til Niels Madsen på 3048 2433 eller skriv i Kontakt